Websites voor scholen

Mestre maakt ook uw website! Wat veel scholen nog niet weten is dat Mestre niet alleen agenda’s maakt maar ook digitaal volledig de weg kent. Van online studiegidsen tot complete websites.

Als basisschool of instelling voor voortgezet onderwijs is het hebben van een goed werkende website steeds meer van belang. Ouders willen er snel informatie vinden en het is uw visitekaartje.

Geheel naar uw wensen maken we de website zodat u er (bijna) geen omkijken meer naar heeft. Indien gewenst verzorgen we ook cursussen of staat de helpdesk voor u klaar.

€25,95 per maand

U betaalt een eenmalige startfee en daarna betaalt u €25,95 per maand. U maakt dan gebruik van hosting en de helpdesk.

Voor het Nationaal Schoolontbijt maakten we de Ontbijtmeter. Scholieren krijgen daar op aansprekende wijze feedback over hun genoten ontbijt. Gezond én lekker? Je weet het na een bezoek aan de Ontbijtmeter!

Halo Jobbing verzorgt na- en tussenschoolse opvang, sportdagen en fietsexamens. De activiteiten worden begeleid door professionele sportdocenten. Mestre mocht de site maken.

Walter en Poes beleven hun avonturen in de gelijknamige 4-delige serie. De kinderboeken zijn geschreven door Caroline Melissant en zowel de boeken als de site visserijavonturen zijn gemaakt door Mestre.

Online lesmethoden

Voor mboRijnland zijn er speciaal voor de Entree-opleidingen meerdere modules gemaakt. Ook voor uw instelling is het mogelijk lesmethoden op maat aan te bieden.

Op Entreenaarwerk.nl vind de student modules over ondernemend gedrag, solliciteren, werknemersvaardigheden, werken in de toekomst en hospitality. 

Ook VCA Basis kun je leren met behulp van online lessen.

Wij Gaan LOS, oftewel Leren Over Seks. School heeft duidelijk ook een maatschappelijke functie en geen onderwerp blijft onbesproken.