Hoogwaardige Covid-19 beveiligingsschermen

Verkrijgbaar in alle maten

Onze Covid-19 beveiligingsschermen zijn verkrijgbaar in meerdere standaard maatvoeringen. De schermen zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium met antibacteriële en UV-bestendige transparante folies.

Onze beveiligingsschermen zijn ook op maat leverbaar in alle gewenste afmetingen waarbij het frame uitvoerbaar is in alle RAL-kleuren. De standaard transparante folies zijn eventueel ook te vervangen door bedrukte screens in uw huisstijl.

Lichtgewicht, voor binnen en buiten

Door de keuze voor hoogwaardige materialen zijn de schermen zowel binnen als buiten inzetbaar en licht van gewicht. Alle beveiligingsschermen zijn eenvoudig te (de)monteren met behulp van de meegeleverde handleiding. Ook zijn ze eenvoudig te (ver)plaatsen en compact op te bergen. Met het meegeleverde reinigingssetje zijn de screens eenvoudig te reinigen.

 

Hoogwaardige fabricage en snelle levertijd

Alle beveiligingsschermen worden gefabriceerd in Nederland en worden geleverd met een duidelijke handleiding. Het ontwerp is zeer stabiel, eventueel koppelbaar en stevig te plaatsen. Alle standaard maten van onze beveiligingsschermen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Schermen met een afwijkende kleur of afmeting worden binnen 3 tot 7 werkdagen verstuurd. Doordat de fabricage in Nederland plaatsvindt kunnen er dagelijks 1.000 schermen worden geleverd.

Modellen

Alle beveiligingsschermen zijn standaard uitgevoerd in hoogwaardig gepoedercoat aluminium in RAL 7045.
 Onze schermen zijn van hoogwaardig, antibacterieel en UV-bestendig materiaal.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.